Helseberedskap
Leveransen vår avhenger i hva din virksomhet trenger. Listen viser noe av hva vi kan tilby. Finner du ikke det du trenger.
Kontakt oss så hjelper vi deg.

Vi tilbyr covid-19 testing av deltakere til arrangement som krever koronasertifikat ved inngang. Vi er godkjent av helsedirektoratet.

Les mer her

Når mange mennesker samles er det fort at noen skader seg Hebra Service kan hjelpe med helseberedskapen på små eller store arrangement. Vi kan stille med fullt helsepersonell team med lege, sykestue og alt utstyr som trengs, til å levere rådgivning før, under og etter arrangementet. Våre ansatte har lang erfaring, og jobber til daglig innen helsevesenet. 

ROS-analyse skal kartlegge sannsynligheter og konsekvenser av uønskede hendelser. Vi kan levere ros-analyse til ditt arrangement.

Vi kan bistå dere med å utarbeide ROS-analyse for deres arrangement. Vi har bred erfaring med å utarbeide ROS-analyse for små og store arrangementer.

Synes du det er vanskelig å følge med på de nye reglene og forskriftene?

Våres ansatte jobber til daglig i helsevesenet og har oversikt over de nye tiltakene.Vi kan hjelpe med informasjon før arrangement til å levere en smittevernansvarlig og alt av utstyr som trengs.  Vår bistand avhenger i hva ditt arrangement trenger. 

Nasjonal anbefaling – Helsedirektoratet